Yesil og Shelvey i målprotokollen

Samed Yesil nettet to ganger for Tyskland U19 som vant 3-1 mot England U19 med Sterling og Morgan. Shelvey scoret og var banens beste da England U21 vant 2-0 mot Aserbajdsjan U21.

Samed Yesil satte inn 1-0- og 2-1-målet da Tyskland U19 vant 3-1 mot England U19 i en treningskamp i Lübeck. Liverpools nyervervelse scoret to minutter ut i begge omganger. Spissen sto også bak forarbeidet til 3-1-scoringen, før han ble byttet ut til ståedne applaus i det 81. minutt. Raheem Sterling og Adam Morgan startet for England U19, men begge ble tatt av banen, i henholdsvis 65. og 75. minutt. Dette var Sterlings første landskamp på U19-nivå.

Ett mål i hver omgang av Steven Caulkner og Jonjo Shelvey sørget for en 2-0-seier til England U21 i en EM-kvalifiseringskamp mot Aserbajdsjan i Baku. Tottenham-forsvarer Caulkner headet ballen i mål fra Shelveys frispark i det 28. minutt. Shelvey fant selv nettet med en avslutning på volley fra kloss hold i det 83. minutt. Shelvey, Martin Kelly og Englands U21-kaptein Jordan Henderson var på banen hele kampen. Tidligere Liverpool-spiller Tom Ince debuterte.

England leder sin gruppe, to poeng foran Norge. Lagene spiller gruppefinale i Chesterfield på mandag. Kun gruppevinneren er garantert plass i play-off, der lag møtes i oppgjør over to kamper om en EM-plass.

Ungarn U21 er for lengst ute av kampen om en plass i neste års EM-sluttspill, men beseiret i dag Irland U21 2-1 i Kecskemet. Peter Gulacsi , som er U21-landslagskaptein, voktet målet for ungarerne.

Danny Wilson spilte samtlige minutter for Skottland U21 i 3-0-seieren hjemme mot Luxembourg U21. Skottland sikret 2. plassen i gruppen, men har fortsatt sjansen til å gå forbi Nederland. Da må Nederland tape mot Østerrike i morgen samtidig som Skottland vinner mot Østerrike på tirsdag.