- 3-5-2 har fungert bra

Førstelagstrener Mike Marsh mener at 3-5-2 formasjonen som Liverpool har benyttet de siste kampene har gitt laget en ekstra dimensjon.

Formasjonen ble brukt med hell både i bortekampen mot Sunderland og hjemmekampen mot Crystal Palace, samt i ligacuptapet for Manchester United.

- Vi har blitt nødt til å omstille oss. Formasjonen har vært uvant for enkelte spillere, men forskjellen er likevel ikke så stor fra hva vi har gjort tidligere, uttaler Marsh til Liverpoolfc.com.

- Utgangspunktet er 3-5-2, men dette kan endre seg i løpet av kampen. Mye av det vi gjør i kampene er ting vi trener på uansett, så treningene har heller ikke endret seg radikalt på grunn av omleggingen, forteller han.

- Vi fikk en mulighet til å prøve noe annet. Du trenger ulike formasjoner for å spille mot ulike lag. Vi har spilt i denne formasjonen et par kamper nå, noe som viser at vi håndterer det, og dersom vi må endre formasjon i løpet av en kamp er vi i stand til det.

- Vi håpet vi skulle få en god start på sesongen, noe vi har klart. Vi er fornøyd med hvordan laget har gjort det så langt. Men vi ligger bare i rute i forhold til våre mål poengmessig, sier 44-åringen.

- Suksessen skyldes hardt arbeid fra spillere og stab. Vi begynte treningen tidlig i juli, og jobbet veldig bra. Så jeg tror bare at spillerne høster fruktene av det arbeidet nå.

- Jeg tror vi fortsatt kan bli bedre på alt. Spillet utvikler seg hele tiden. Vi er her på Melwood og jobber veldig hardt. Dersom vi fortsetter å legge samme innsats for dagen etter landskampavbrekket, føler jeg meg trygg på at vi fortsatt vil få gode resultater.