- Agger forstår situasjonen

Brendan Rodgers sier at Daniel Agger imponerer på trening, og forstår situasjonen som gjør at han har vært holdt utenfor laget. Flere spillere i danskens situasjon.

Sist Daniel Agger startet en ligakamp for Liverpool var 21. september, i 1-0 tapet hjemme mot Southampton. Da måtte han byttes ut før timen var spilt med skade. Brendan Rodgers har i ettertid lagt om til en formasjon med tre stoppere, der Martin Skrtel, Kolo Touré og Mamadou Sakho har tatt plassene. Det har endt med tre ligaseire og poengdeling borte mot Newcastle, og dansken har måttet finne seg i en plass på benken.

 

I et intervju med dansk TV3 sa den danske landslagskapteinen at han måtte vurdere en overgang dersom han ikke fikk spilletid, før han gikk ut på twitter og ba om at ryktene om at han skulle bort måtte stoppe. Brendan Rodgers ble spurt om fremtiden til den elegante stopperen på dagens pressekonferanse på Melwood.

 

- Jeg har beroliget ham, og Daniel er en som forstår situasjonen. Han er som alle spillere - han ønsker å spille, og er en toppspiller.

 

- Han trener bemerkelsesverdig godt. Det har åpenbart vært vanskelig fordi laget har gjort det veldig bra etter at han måtte ut med skade mot Southampton.

 

- Det er noe han forstår. Han kommer på trening med et smil om munnen og jobber veldig bra. Det er det vi trenger, fordi det vil være hele stallen som vil gjøre det mulig for oss å ha suksess. Han er en spiller som respekterer den avgjørelsen.

 

- Han kjemper og venter på en sjanse, og når den kommer vil han slåss om å beholde plassen.

 

Rodgers sier at det er utfordrende med en stor stall.

 

- Jeg snakker med spillerne individuelt og som gruppe. Det viktigste er at du gjør dem klar over at du vet hvor hardt de jobber, og hvor vanskelig det er. Disse sillerne, som Daniel Agger, Joe Allen, Luis Alberto, Raheem Sterling og flere er slik. De jobber utrettelig. Noen ganger må vi organisere kamper bak lukkede dører, slik vi gjorde her en dag, for å holde dem i kampform.

 

Kampen bak lukkede dører som Rodgers pratet om skal ha vært mot Wrexham, og de røde vant 7-1.