- Allen vil komme tilbake

Brendan Rodgers er sikker på at Joe Allen vil bli en viktig spiller for Liverpool i tiden som kommer.

Waliseren har spilt bare fire kamper så langt denne sesongen, hovedsaklig grunnet skader. I 4-0 seieren over Fulham var han tilbake som innbytter i annen omgang.

- Joe er en strålende ung spiller, som har vært mye skadeplaget siden mars måned. Han fikk en flott start på sin Liverpool-karriere, men etter det har ikke ting gått hans vei. Mye av grunnen til det er skadene han har slitt med, sier Rodgers til Liverpoolfc.com.

- Han kom tilbake etter en skulderskade under preseason, og var strålende. Det så ut som om han var i ferd med å komme i form igjen. Men så ble han skadet mot slutten av preseason. Nå er han på vei tilbake igjen, og kom inn mot Fulham.

- Joe er en vidunderlig tekniker. Han er ikke en spiller som vil score 15 mål i sesongen. Det er ikke det hans spill handler om. Hans rolle er å sørge for flyt i spillet, slik at vi kan kontrollere ballen og kampen.

- På dette nivået er dette svært viktig. Han vil score et mål nå og da, og det er andre spillere som vil være den mer defensive spillertypen på midtbanen. Lucas er den som skal kontrollere. Joe er mer dynamisk. Han kan skape gjennombrudd med sine pasninger og sine løp med ball. Vi har selvsagt Steven sammen med ham, som også kan score mål og slå gode pasninger.

- Joe vil spille en viktig rolle for oss. Hans første mål er å komme i form, og nå nærmer han seg, avslutter Rodgers.