- Alt handler om å vinne

Daniel Agger har en eneste innstilling når han går på banen, og det er å vinne kampen. Viktig for Liverpool å komme tilbake til Champions League.

- Jeg har dette ene. Hver gang jeg går på banen så ønsker jeg å vinne, uttaler Daniel Agger til Liverpoolfc.com.

- Det finnes ikke noe annet. Andreplassen eksisterer ikke for meg. Alt handler om å vinne.

- Jeg synes det vil være et stort steg for oss å få Champions League-plass. Vi har snakket så mye om det, og det vil være viktig å komme tilbake i den turneringen.

Daniel Agger forårsaket straffespark mot Stoke, men Simon Mignolet reddet ellevemeterforsøket fra Jonathan Walters.

- Vi har ikke gjort det på lenge, så du kan si at det er noe nytt for oss. Det er viktig å få en god start, ikke komme så langt bak i begynnelsen slik at du må jage i andre halvdel av sesongen. Det er så vanskelig.

- Jeg håper vi kan fortsette slik, fordi jeg synes vi spilte en god kamp på lørdag. Dere kunne se det på spillerne, hvordan de reagerte, og hvordan fansen reagerte. Alle sto sammen. Det er slik vi ønsker det.

- Det hjelper på selvtilliten i laget, og det er hva du ønsker ved starten av sesongen – å få selvtillit og fortsette på samme måte.

- Humøret har alltid vært bra, men vi har jobbet sammen i mer enn et år. Vi forsøker å forbedre oss, og jeg synes vi gjør det.

I dag venter Aston Villa borte. Villa vant 3-1 borte mot Arsenal i ligaåpningen.
- Det er en stor prestasjon å slå Arsenal borte, og de klarte det. De har noen gode spillere, sterke spillere helt fremme, raske spillere. De har definitivt et godt lag

Christian Benteke scoret to mål på Emirates Stadium, og gjentok bragden fra Anfield forrige sesong.
- Han er sterk, han er rask – han er en vanskelig spiller. Men hver uke møter vi vanskelige spillere, så du må bli vant til det.