- Angriper på handlelisten

James Pearce i Liverpool Echo er overbevist om at Liverpool vil handle en angriper til i løpet av sommeren. Journalisten gir flere vurderinger i forhold til neste transfervindu.

Det har vært en ny webchat med James Pearce, journalisten som følger Liverpool FC på heltid for lokale Liverpool Echo. Vi har satt sammen de fleste svarene under, hvor det var mye fokus på sommerens transfervindu.

Om transfers
- Brendan Rodges vil ha om lag £20M å handle for, samt hva han får inn av salg. Det store spørsmålet er hva han vil få inn på det forventede salget av Andy Carroll. Liverpool vil håpe på £16-17M, men jeg tror de vil være heldig dersom de får mer enn £10M.

- Angående en ny nr.10 synes jeg Rodgers allerede har den perfekte nr.10 i Coutinho, men en ny angriper vil definitivt være på handlelisten.

- Av spillere virker det som at agenten til Loic Remy er veldig interessert i å selge sin klient, men jeg har ikke blitt gjort kjent med at Brendan Rodgers er interessert. En spiller som Gonzalo Higuain kan jeg ikke se komme, det er en spiller som vil forlange både enorm lønn og Champions League, og Liverpool kan ikke tilby noen av delene. Jeg har ikke hørt ryktet om Shaun Maloney, mens jeg har blitt fortalt at rapporter om at Alex Pearce skulle signere var «fullstendig nonsens».

- Jeg er ikke så sikker på at en defensiv midtbanespiller er høyt oppe på ønskelisten nå som Lucas viser tegn til å komme tilbake til sitt beste og Allen vil være friskmeldt til pre-season. Jeg tror heller ikke det er noen sjanse for at Xabi Alonso vil komme tilbake.

Om Downing, Suso og Shelvey
- Downing vil ikke reise noen steder til sommeren. Han har virkelig snudd opp ned på sin karriere i Liverpool og jeg synes ikke han har fått den kreditt han fortjener for hva han har gjort under andre halvdel av sesongen.

- Å låne ut Suso og Shelvey er noe som Rodgers vil vurdere. Uten spill i Europa vil sjansene til å få spilletid trolig bli begrenset for dem begge.

Om Europa League
- Slik det ser ut i øyeblikket vil ikke Liverpool en gang bli tilbudt en plass via Fair Play, men hvis så skulle bli tilfelle vil jeg forvente at de røde takker nei. Du vil måtte komme inn via kvalifisering som starter 4.juli og spille åtte kamper bare for å nå gruppespillet. Siden det kolliderer med pre-season turné virker det å være uaktuelt.

Om Kenny Dalglish
- Kenny vil returnere tilbake til rollen som ambassadør en dag, men det er ikke nært forestående. Han hadde samtaler med John Henry sist eieren var over hit.

Om FSG – Brendan Rodgers
- Sesongen har vært slik eierne forventet. Det har vært et overgangsår med mye opp og ned. De står fortsatt 100 prosent bak Rodgers.