- Annen mentalitet nå

Brendan Rodgers opplyser at Liverpool vil fremstå annerledes på Anfield mandag enn i 0-3-tapet mot West Bromwich i sesongåpningen i august.

Brendan Rodgers fikk et mareritt av start på sin Liverpool-karriere i Premier League med 0-3-tap mot West Bromwich på The Hawthorns i sesongåpningen. Zoltan Gera sendte hjemmelaget i ledelsen, før Daniel Agger ble utvist. Peter Odemwingie og Romelu Lukaku nettet vært sitt mål og gjorde dagen helsvart resultatmessig for de helrøde. På mandag møtes lagene igjen på Anfield. Brendan Rodgers innrømmer at dette er en mulighet for å vise hvor langt Liverpool har kommet på seks måneder.

  - Jeg var meget skuffet etter den kampen. Jeg synes vi var det beste laget i 40 minutter og kunne ha ledet med to eller tre mål, men så scoret Zoltan Gera et flott mål, sier Brendan Rodgers ifølge Liverpool Echo.

- Så ble vi redusert til ti spillere tidlig i andre omgang, og etter det skuffet vi. Det var på en tid dag spillergruppen ikke hadde vært sammen lenge og mange landslagspillere hadde kommet sent tilbake for sesongforberedelsene. Det var forståelig, men det gjorde det ikke lettere å svelge.

- Det vil være en helt annen gruppe som møter West Bromwich på mandag med en helt annet mentalitet på dette stadiet av sesongen. Vi har hatt mulighet til å jobbe sammen på dette tidspunkt, og det er et positivt tankesett i spillertroppen. Vi vil tydelig fremstå på en annen måte.

Liverpool har lagt bak seg to gode uavgjortkamper mot Arsenal og Manchester City.
I begge kampene mistet de røde en ettmålsledelse.
- Jeg er fornøyd når det gjelder prestasjonsnivået. Jeg synes vi viste utrolig viljestyrke mot Manchester City etter å ha ligget under 0-1. Nivået på spillet vårt var meget høyt. Vi var selvsagt skuffet over målene vi slapp inn, men offensivt var vi veldig gode.

- Vi hadde 21 avslutninger på mål, og vi så hele tiden ut til at vi ville score mål. Vi følte at vi burde ha tatt flere poeng, men til slutt vil våre opptredener føre til det.