- Bedre enn Ronaldinho

Lucas stiller seg i køen av gratulanter til Steven Gerrard. Midtbanespilleren fra Brasil mener at scouseren er den beste han noensinne har spilt sammen med.

Liverpool FC spiller mot Olympiakos i morgen, som samtidig er en testimonial for klubbens store sønn Steven Gerrard. Midtbanekollega Lucas vil trolig starte kampen sammen med Stevie G.

- Han har vært en spiller i verdensklasse over mange år. Alle snakker om han, og spillere fra Brasil rangerer ham veldig høyt, sier Lucas om Steven til LFC TV.

- Han er trolig den beste, mens komplette spilleren jeg har spilt med. Jeg har hatt muligheten til å spille med Ronaldinho og andre magiske spillere, men Stevie har alt.

- Han er i stand til å score mål, men han kan også være en meget bra forsvarer. Da jeg kom hit som ung spiller var jeg heldig nok til å se på ham spille og lære mye.

- Vi har ulike måter å spille på men du kan likevel lære mye av ham, og jeg gjør det fortsatt for å være ærlig.

- Han har hatt vanskelige perioder med skader og nedturer, men han har alltid løftet hodet og arbeidet seg tilbake. Det er noe jeg tar fra ham.

- Han gjør alt han kan for å være i toppform og prestere, vi kan se det på ham når han synes han ikke har spilt bra. Det viser at han er en vinner.

- Han har vært glimrende gjennom hele sin karriere i Liverpool og jeg var heldig som trolig fikk oppleve hans beste år. Hans testimonial er vel fortjent, men fortsatt er han sulten og det er hva andre spillere bør se på. Han ønsker å vinne og viser lidenskap, det er hva Liverpool dreier seg om.