- Bedre lag enn dette møter vi ikke

Manager Alex Inglethorpe og midtbanespiller Marc Pelosi er skjønt enige om at Liverpools juniorlag ikke kommer til å møte noe bedre lag enn Inter Milan denne sesongen, foran kveldens viktige kamp i NextGen Series.

U19-laget må som kjent slå italienerne i kveld, om det skal bli avansement i turneringen.

- Vi gleder oss. Jeg syntes Dortmund-kampen var en stor kamp. Vi visste vi måtte vinne for å komme i den posisjonen vi er i nå. Det var nesten som å spille en semifinale, og nå står vi foran finalen, sier manager Inglethorpe til Liverpoolfc.com.

- Vi kjenner til motstanderen, og kommer til å gi dem den respekten de fortjener. Men vi møter ikke Sneijder & kompani, men en gruppe spillere som forsøker å bli førstelagsspillere hos Inter.

- Vi kommer til å vise dem respekt, men vi frykter dem ikke. Vi må være modige. Vi vet at Inter vil være sterke, men det vil vi også være. Spillerne ser frem til å prøve seg mot de beste.

Midtbanespiller Marc Pelosi håper at laget lærte mye av 3-2 tapet for Inter i Milano i høst.

- Inter har et godt lag. Det så vi første gang vi møtte dem. Dette blir artig, uttaler amerikaneren.

- Vi manglet noen spillere i den første kampen mot de. Vi måtte inkludere noen unge spillere i troppen, og de gjorde det bra. Vi ble likevel et nummer for små, og tapte 3-2. Men når jeg nå ser tilbake på den kampen, så lærte vi noe som vi kan forbedre, så dette blir en helt annerledes kamp.

- Alex har sagt at dette er en cupfinale, for dersom vi vinner vil vi avansere, mens vi vil være ute av turneringen med tap.

- Inter Milan var fantastiske i fjor, og juniorlagene deres har gjort det veldig bra de siste årene, avslutter Pelosi.