- Beveger oss i riktig retning

Liverpool kommer nok ikke til e-cupspill gjennom plassering i Premier League, men Steven Gerrard synes laget har vist god fremgang. Peker på antall scoringer og «clean sheets»

Liverpool hadde som målsetting å havne blant topp fire før sesongen, men kommer nok til å stå uten e-cupspill neste sesong. De røde har imidlertid vist god form i ligaen med bare to tap på de seneste 13 kampene. Anfield-klubben har scoret 67 ligamål denne sesongen, og det er 20 mer enn hele forrige sesong.

- Målsettingen ved starten av sesongen var topp fire. Det er klart at vår stabilitet ikke har vært god nok, sier Steven Gerrard til Liverpool Post.

- Jeg er egentlig ingen statistikker. Jeg foretrekker å se på det større bildet. Hvis dere ser på antall scoringer og «clean sheets», så er det klart at vi beveger oss i riktig retning.

- Det er ikke bare elendighet. Vi har til tider spilt fantastisk denne sesongen. Bortsett fra en håndfull kamper har vi alltid markert oss. Jeg ønsker egentlig ikke å se så langt fremover, men for meg er det mye optimisme.