- Borini blir værende

Brendan Rodgers slår fast at det ikke aktuelt å leie ut Fabio Borini. Angriperen har ikke fått spilletid så langt denne sesongen, men vil være i morgendagens tropp.

Italieneren spilte 90 minutter og scoret to mål for Liverpool U21 i 4-2 seieren mot Manchester United for en uke siden. På førstelaget har han ikke vært involvert i de to første ligakampene, men Brendan Rodgers sier at et utlån er uaktuelt.

- Det er ikke aktuelt på det nåværende tidspunkt, men det ville ha vært en lang kø med klubber som ville ønske han dersom han var tilgjengelig. Vi ønsker å ha en sterk tropp, og har en veldig lang sesong. Du har Daniel, Fabio, Aspas og Luis som kommer om noen uker. Vi ønsker å beholde konkurranse i gruppen, og spesielt fremover i banen, sier manageren til Liverpoolfc.com.

 

I morgen spiller Liverpool mot Notts County i ligacupen.

 

- Fabio kommer til å være i troppen. Han jobber utrettelig. Han har aldri fått de målene han har fortjent i forhold til arbeidsinnsatsen.

 

- Alle får sjansen, men det er klart det blir vanskeligere med et som vinner, og mulighetene blir begrenset. Du har muligheten til å vise kvalitetene og entusiasmen hver dag, og når muligheten kommer så må du ta den.

 

- Alle spillere trenger tid på å finne seg til rette, og det er ingen tvil om at han fikk førstesesongen forstyrret med skaden og et par småting han ville ønsket å gjøre bedre. Fabio er hardtarbeidende, og en god gutt som ønsker å gjøre det veldig bra. Han har spilt i noen store klubber som Chelsea og Roma, og jeg hadde han på lån i Swansea da han var en ung spiller, og han var forskjellen som gjorde at vi rykket opp da han kom i februar. Han kom, scoret mål og var en stor trussel.

 

- Vi kjøpte ham, ikke bare for nå, men også for fremtiden. Du så i U21-turneringen med Italia at han var en nøkkelspiller for dem da de gikk til finalen. Vi har en veldig god ung spiller, men kan ikke alltid forvente for mye. Noen finner seg til rette raskere enn andre, men for han vil det ta litt tid. Jeg er sikker på at han vil bli bra.