- Bortetest mot Tottenham

Jordan Henderson håper at Liverpool kan overføre den gode hjemmeformen til bortekampene. Tottenham, Manchester City og Chelsea venter på fremmed gress i desember.

Liverpool har vist strålende hjemmeform med syv seirer og ett tap på åtte kamper, men på bortebane står de røde med to seirer, tre uavgjorte og to tap.

- Vi har jobbet meget bra sammen på trening. Vi er en meget sammenspleiset gruppe. Vi har jobbet meget hardt, og det har betalt seg. Forhåpentligvis kan vi ta med oss denne formen på bortebane også, uttaler Jordan Henderson til liverpoolfc.com.

Tottenham i London venter neste helg.
- Tottenham har noen fantastiske spillere. De har et flott lag. Det vil bli et meget vanskelig sted å spille, og det er en stor test for oss. Det er stor selvtillit i gruppen, så vi må dra dit og legge ned en god opptreden.

- Det var meget viktig at vi i midtuken og i dag la ned en god prestasjon og fikk to seirer. Vi er henrykt over prestasjonen og resultatet i dag.

- Vi er litt skuffet over at vi lot dem komme tilbake i kampen på 2-0, men jeg synes vi responderte meget bra. Vi drepte kampen da vi gikk opp i 3-1. Totalt sett var det meget tilfredsstillende.