- Bra håndtering av Suarez-sagaen

Liverpool-legenden Jamie Carragher synes Liverpool FC har håndtert transfersagaen rundt Luis Suarez veldig bra.

- Jeg mener at Liverpool har håndtert saken veldig bra. Luis er under kontrakt, så det er opp til klubben å bestemme om en overgang blir gjennomført, siteres Carragher av Liverpool Echo.

- Manageren sa tidlig i sommer at alle har sin pris, men ingen har lagt de pengene på bordet for Suarez. Det er snakk om at Gareth Bale skal forlate Tottenham for £100M, og det er ikke stor forskjell på Luis og Bale som spillere. De to, sammen med Robin van Persie, var de beste i ligaen forrige sesong. Det var jevnt om tittelen «Årets Spiller», og for meg var Luis den beste. Dersom Ivanovic-episoden ikke hadde skjedd kunne han ha vunnet avstemningen.

- Det er selvsagt ikke lett å holde på noen som ønsker seg bort. Vi har hatt situasjoner som dette tidligere også, med Fernando Torres og Javier Mascherano. Det er vanskelig til tider, men hva skal du gjøre?

- Lar du bare en annen klubb komme å ta dine beste spillere for en pris som ikke er i nærheten av hva de er verdt? Det er heller ikke riktig. Liverpool har sagt at han ikke er til salgs, og Luis må krumme nakken og stå på videre.

Carragher tror at Liverpool kun vil unngå situasjoner som denne med Suarez dersom man kommer seg tilbake i Champions League.

- De beste spillerne ønsker å spille på det høyeste nivået. Dessverre er ikke klubben på det nivået for øyeblikket. Det faktum at Luis snakker om Champions League er forståelig. Man kan hevde at Liverpool har støttet ham i vanskelige perioder og at han må betale tilbake for det, men vi er naive om vi tror spillere tenker på den måten.

- Dersom det var Real Madrid som ønsket ham ville det ha vært mer akseptabelt, men det faktum at det er Arsenal gjør det hele vanskelig å akseptere. Det Liverpool har lært er at dersom du er utenfor Champions League, så vil lag tro at de kan kapre dine beste spillere.

- Folk snakker om at det er vanskelig å hente inn toppspillere om du ikke er med i Champions League, men det er at folk kommer og tar dine beste spillere som er det største problemet. Champions League-fotball får folk til å forandre mening.

- Jeg håper at Luis Suarez blir i Liverpool ett år til og bidrar til at Liverpool kvalifiserer seg for Champions League. Pre-season har vært veldig lovende, men jeg tror fortsatt at Liverpool trenger en eller to spillere til dersom de skal klare å bli blant de fire beste.

- Manageren har prøvd å hente inn en offensiv spiller til, og jeg skulle også likt å se en tilvekst til i min gamle posisjon som midtstopper. Liverpool trenger et par spillere til før jeg vil føle meg trygg på at de blir blant de fire beste.

- Stabiliteten Liverpool har hatt sammenlignet med endringene i en del av de andre store klubbene denne sommeren vil tale til Liverpools fordel, men de må uansett gjøre jobben ute på banen. Brendan Rodgers hadde en god første sesong, men må opp på et høyere nivå denne sesongen, både i form av ligaposisjon og i cupene. Laget må gjøre det bedre denne sesongen.