- Brendan er den perfekte manager

Suso skryter Brendan Rodgers opp i skyene, og beskriver nord-iren som den perfekte manager.

- Manageren har stolt på unge spillere som meg, og det er vanskelig å finne en annen manager som gir så mange muligheter til unge spillere hver uke, sier Suso til Liverpoolfc.com.

- Det er veldig, veldig bra for oss. Jeg synes Brendan har den samme tilnærmingen som trenere i Spania. Han har en veldig spansk trenerstil. Han liker at vi trener med ball hele tiden, og vi skal gjøre alt med ballen i beina. For meg personlig er det enklere når alt arbeidet gjøres med ball. Jeg prøver å være i posisjon til å motta ballen hele tiden. Jeg synes Brendan er perfekt som manager for meg, fortsetter den unge spanjolen.

- Jeg husker jeg dro til EM med Spania i sommer, og like etterpå dro jeg til USA for preseason med førstelaget. Etter det var det tilbake på reservelaget, og jeg var litt misfornøyd med at jeg ikke inngikk i førstelagsplanene. Men så, i løpet av halvannen måned, forandret alt seg veldig raskt. Det har vært en enorm forandring for meg, og dette er utvilsomt det viktigste som har hendt meg det siste året, sier Suso om det faktum at han nå er fast inventar i førstelagstroppen.