- Brendan er dyktig

Glen Johnson beskriver Brendan Rodgers som en dyktig manager, og ser frem til møtet med sin gamle klubb, West Ham.

- Brendan har vært veldig dyktig med kjøpene han har gjort, og troppen nærmer seg det nivået den behøver å være på, uttaler Johnson til Liverpoolfc.com.

- Vi har vunnet seks av de sju siste kampene på Anfield, så dersom vi kan avslutte sesongen på lignende vis vil vi ligge godt an foran neste sesong, fortsetter høyrebacken.

- Vi spiller bra på hjemmebane, hvor vi dominerer kamper og plukker flesteparten av poengene. Jo lenger det fortsetter slik, jo bedre er det. Deretter får vi begynne å plukke masse poeng på bortebane, og forhåpentligvis bli et lag å regne med igjen.

- Vi spiller bra i 9 av 10 kamper, men vi har ikke alltid fått med oss de poengene vi hadde fortjent. Men i de aller fleste av kampene har vi spilt bra. Klarer vi å både spille bra og få med oss poengene neste sesong, vil vi ende langt høyere på tabellen.

West Ham gjester Anfield på søndag, og Johnson gleder seg til å spille mot en av sine tidligere klubber.

- Det er alltid hyggelig å spille mot dine tidligere klubber. Jeg ser alltid frem til både borte- og hjemmekampene mot mine tidligere klubber.

- West Ham har plenty med gode spillere. Andy Carroll er selvsagt en farlig spiller, men han er ikke spilleberettiget på søndag. De har Matty Taylor, som kan fyre av langskudd. De har en rekke gode spillere.

Johnson har faktisk gjort mål i de tre siste kampene han har spilt mot West Ham.

- Dette er noe jeg er fullt klar over, fordi flesteparten av mine venner og min familie er West Ham-fans. Du elsker å score mål i disse kampene, men samtidig ønsker du ikke å feire scoringer mot din gamle klubb. Jo flere mål du scorer, jo bedre er det. Det tror jeg alle spillere vil si.

- Jeg har fått beskjed av manageren om å bli med fremover og skape farligheter. Klarer jeg det, tror jeg målene vil komme, avslutter Johnson.