- Briljant slutt på vanskelig uke

Brendan Rodgers kunne ikke få fullrost sitt mannskap nok, etter at de spilte en av sesongens beste kamper gjennom å vinne 6-0 borte mot Newcastle.

Hvis en lurte på hvordan Liverpool ville reagere over savnet etter Luis Suarez, kom svaret fort på St. James’ Park. Daniel Agger headet inn 1-0 etter tre minutter, mens ytterligere scoringer av Jordan Henderson (2), Daniel Sturridge (2) og innbytter Fabio Borini sørget for sesongens største seier. Det var samtidig det største tapet til Newcastle på eget gress over de siste 87 år.

- Vi var briljante, konkluderte Brendan Rodgers etter kampen til ESPN.

- Vi fikk en glimrende start, vi var aggressive, og det hjelper selvsagt når en får uttelling gjennom en scoring. Det var for øvrig en vanskelig og god heading fra Daniel Agger.

- Vi pratet før kampen om at vi måtte ha gjennombruddskraft, og vi fikk vist at vi har fart, ungdommelig entusiasme og teknikk i laget. Philippe Coutinho er en glimrende tekniker og jeg tror Daniel Sturridge kan utvikle seg til å bli en av de beste spissene i Europa.

- Det var også fint for unge Fabio (Borini) å få en scoring.

- Som lag presset vi ballen veldig bra i dag og det var viktig for oss å holde buret rent.

- Dette har vært en vanskelig uke for oss, men vi greide å holde fokus og arbeide sammen. De spillerne vi hadde her i dag var fremragende.

- Nå må vi komme oss videre. Vi har en plan for Luis Suarez og at han skal holde seg i form og være en del av troppen, og en plan for de øvrige spillerne. Nå ønsker vi å holde konsentrasjonen ut sesongen slik at vi er i støtet foran neste sesong.

- Vi fikk en vanskelig start på sesongen, men i andre halvdel har vi bare blitt bedre og bedre. Vi hadde et ønske om å nå 70 ligascoringer i løpet av sesongen, og nå har vi 67.