- Bud på Agger

Danske Ekstra Bladet hevder at Barcelona har lagt inn et formelt bud på Daniel Agger, på ca £17 millioner. Times skriver LFC vil vurdere bud på £25m.

Den siste tiden har den danske midtstopperen blitt linket til Barcelona. Det ble han også forrige sommer, men da avtok interessen fra katalanerne, før det var Manchester City som kom på banen med flere bud.

Nå hevder danske Ekstra Bladet at interessen fra La Liga-mesterne er mer enn bare interesse. Det skal ha lagt inn et formelt bud på 28-åringen, på omlag 150 millioner danske kroner, eller £17 millioner.

 

Den danske avisen tror ikke det er den prisen spilleren vil gå for, dersom han skulle bytte klubb i sommer. I fjor signerte landslagskapteinen en ny langtidskontrakt med Liverpool, og er bundet til klubben til 2016.

 

Ekstra Bladet har hentet opp noen sitater som Liverpool-stopperen hadde om Barcelona-interessen i fjor.

 

- Barcelona ville vært stort. De har verdens beste fotball-lag, så det sier seg selv. Men jeg synes jeg har det så så bra hvor jeg er. Jeg føler meg godt tilpass, og føler jeg har en god plass i klubben, og har en innflytelse på banen, sa han til Ekstra Bladet den gang.

 

I går kommenterte Brendan Rodgers situasjonen til nettopp Agger, og fortalte om en lojal spiller som tidlig hadde fortalt han at han kom til å bli i klubben så lenge han var ønsket.

 

Liverpool.no får bekreftet fra gode kilder at budet har kommet inn, og skal være på ca £17 millioner.

 

Tony Barrett i The Times skriver at Liverpool FC benekter at de har mottatt budet, men at de ikke vil vurdere bud på under £25 millioner. 

 

Dominic King i Daily Mail omtaler også saken. Han skriver at Martin Skrtel i forrige uke fikk beskjed om at han kunne dra, men klubben skal nå ha trukket tilbake den meldingen.

 

Daniel Agger var ikke med på kveldens kamp mot Vålerenga på grunn av en smell han pådro seg mot Olympiakos.