- Carragher nyter stor respekt

Mike Marsh avslører at Jamie Carragher fortsatt har like stor vinnervilje. Visekapteinen tilfører mye til organiseringen av laget og nyter stor respekt fra lagkameratene.

- På onsdag hadde vi en liten treningsgruppe og hadde med fire spillere fra akademiet for å få en gruppe på 10 spillere. Carra var der i hælene på folk i forsøk på å vinne five-a-side-kampene på slutten, og han var like ivrig som han noen gang har vært, sier førstelagstrener Mike Marsh til Liverpoolfc.com.

- Han har vært fantastisk. Han har ikke satt en fot feil i kampene han har spilt denne sesongen, ikke bare de seneste ukene.

- Han tilfører mye til organiseringen av laget – han er god til å prate. Han har trent aldri så bra, vært tålmodig og ventet på sin mulighet og vist bra kondisjonsnivå. Han ble 35 år i forrige uke, men spilte to kamper på fire dager. Han ser ut som en struttende kylling hvis jeg skal være ærlig overfor ham.

Liverpool har benyttet mange unge spillere denne sesongen, men Mike Marsh mener det ikke bare er ungguttene som kan lære av forsvarsspilleren med 723 kamper for Anfield-klubben.
- Jeg tror alle spillere kan lære av ham ettersom han har så mye erfaring. Han organiserer spillerne rundt seg så vel som seg selv. Jeg tror vi alle kan følge hans eksempel med å oppmuntre lagkameratene til å komme gjennom en kamp.

- En spiller med så mange kamper for Liverpool – eller ethvert annet lag – på toppnivå vil selvsagt nyte stor respekt, og med ham som lokal gutt betyr det mye for ham å ha så mye erfaring og være i stand til å bringe det videre til yngre spillere på banen.

- Fotballen har endret seg fra hvordan den var for fem eller ti år siden. Jeg tror de fleste spillerne lever sitt liv på den riktige måten. De forsøker å være så jordnære som mulig og vie seg selv til en karriere som profesjonell fotballspiller.

- Carras vei vil være den riktige å følge. Hvis du spilte så mange kamper og var i hans forfatning i en alder av 35 år, så har du gjort det aldri så bra.