- Coutinho blir viktig

Jose Enrique spår at Philippe Coutinho blir en nøkkelspiller for Liverpool kommende sesong.

 - Coutinho er en veldig spesiell spiller. Hans blikk for spillet og pasninger er utrolige, og han er en knakende trivelig fyr i tillegg, uttaler Enrique til Liverpool Echo.

- Det er virkelig godt å ha ham på laget, og han fremstår som et meget godt kjøp. Jeg synes Coutinho var den beste spilleren i Premier League i andre halvdel av sesongen, fortsetter den spanske sidebacken.

- Han er fortsatt ung og blir stadig bedre. Jeg tror han blir veldig viktig for oss neste sesong, i kampen for å komme blant de fire beste. Forhåpentligvis vil han hjelpe oss med å nå vårt mål, nemlig spill i Champions League.

- Vi kommer til å få noen nye spillere inn også, som vil hjelpe oss neste sesong. Gjør disse det like bra som de to spillerne vi kjøpte i januar vil vi være i en meget god posisjon. I tillegg til Coutinho spilte også Daniel Sturridge meget bra. Han gjorde mange mål, og viste at han har kvalitetene som behøves for å bli en av de beste spissene i Premier League.

Enrique håper ellers at forsvarskollega Martin Skrtel blir værende på Anfield.

- Martin har ikke hatt noe godt år, og ble henvist til benken. Men slik er fotballen av og til. Jeg slet selv i begynnelsen av sesongen. Martin var årets spiller sesongen før det igjen. Det bør vi ikke glemme. Jeg mener at han fortsatt er en av de beste forsvarerne i Premier League. Blir han i klubben og får muligheten igjen, tror jeg at han vil bevise det.