- Coutinho er et funn

Brendan Rodgers synes Philippe Coutinho har gitt Liverpool valuta for pengene så langt. Han tror brasilianeren vil bli enda bedre når spillerens tilpasningsperiode i engelsk fotball er over.

Philippe Coutinho ble hentet fra Inter for £8,5M i januar. 20-åringen scoret tre mål og sto for seks målgivende pasninger på 13 kamper i vårsesongen.

- Han har vært et ordentlig funn for oss når vi ser på hva vi betalte for ham. Forhåpentligvis vil hans verdi bli mye større enn kostnaden de kommende årene, sier Brendan Rodgers til The Guardian.

- Når du henter en spiller i januar, håper du at han kan få innflytelse. Det vil være en tilpasningsperiode på seks måneder før du får det beste ut av dem fra og med pre-season.

- Vi er alle ganske tilfredse og overrasket over hvor bra han har spilt. Tallene taler sitt når det gjelder antall mål og målgivende. For øyeblikket kan man ikke be om mer. Hovedsaken er at han også jobber skjorta av seg. Han er en ekte lagspiller.

Rodgers tror Coutinho vil bli enda bedre neste sesong.
- Han har en genuin kroppsstyrke. Han er 20 år gammel, men er ingen gutt. Han tar vare på seg selv. Hans kroppsarbeid er bra, han er liten av vekst. De beste spillerne blir sjeldent taklet fordi de er så smarte og kloke. Dere kan se at han kan bruke kroppen sin dersom det trengs, men han må tilpasse seg det fysiske spillet her ettersom Premier League er meget fysisk.