- Coutinho vil bare bli bedre

Lucas er overbevist om at Philippe Coutinho bare kommer til å bli bedre og bedre. Brasilianeren spiller sitt første Merseyside-derby på søndag, mens Raheem Sterling har gode minner fra sin første kamp mot de blå.

- Philippe er en ung spiller, men han har mye erfaring siden han har tilbrakt to år i Italia og seks målneder i Spania slik at han vet hvordan det fungerer i Europa, forklarer Lucas Leiva om Philippe Coutinho (21) i Liverpools kamp-program. – Det er klart at Premier League er en annerledes liga, men han har vært fantastisk siden han kom hit.

- Uten tvil, han vil bare bli bedre og bedre fordi han er veldig ung og arbeider veldig hardt. Vi er bare glade for at han har kommet hit og fått sjansen til å vise hva han står for. Det var hva han kanskje ikke fikk i Italia med Inter.

- Han har funnet seg raskt til rette og ved siden av meg selv har han Coates og Suarez til å hjelpe seg med å føle seg komfortabel og forstå litt mer. Jeg er sikker på at fansen ser like mye fram til å se ham hele neste sesong som jeg gjør.

Etter alle solemerker vil Philippe Coutinho spille sin første kamp mot Everton, foran The Kop, på søndag. Raheem Sterling (18) spilte sitt første derby i oktober, og sier at det har gitt ham gode minner.

- Da jeg spilte på Goodison, var det en av de beste erfaringene jeg noen sinne har hatt, forklarer Raheem til Liverpools hjemmeside.

- Folk sier at det å møte Man United og Arsenal er store kamper, men de mot Everton er de største fordi de kommer fra samme by og det er stor rivalisering blant fansen.

- Det er en lidenskap på hver side som gjør det til noe av det beste som er i fotball.