- Daniel blir bedre med Luis

Når Luis Suárez nå er tilbake i spill for Liverpool, tror lagets manager at nettopp det kun er positivt for angrepskollega Daniel Sturridge.

– Jeg tror det bare vil forbedre Daniel. Det gjør ham bare til en bedre spiller. Gode spillere ønsker å spille med andre gode spillere, og jeg tror dere kommer til å se hvordan de presterer sammen; de kan bli en skikkelig trussel, forklarte Rodgers på dagens pressekonferanse på Melwood.

I løpet av tiden Suárez har vært ute med suspensjon, har Sturridge blitt brukt i en sentral posisjon i angrepet – og denne sesongen har han allerede scoret seks ganger. Rodgers tror imidlertid ikke comebacket til uruguayaneren vil være et hinder for den engelske landslagsspissen.

– Det er ikke noe Daniel eller noen andre bør bekymre seg over. Jeg tror fokuset er på laget og på at laget skal gjøre det bra, sa Rodgers.

– Vi har fått jobbet med kampsituasjoner på trening (med Sturridge og Suárez, journ. anm.), og samarbeidet har tatt former på trening. Jeg syntes flyten i kampen mot Manchester United var god.

– Jeg tror det vil bli bedre over tid med en gang de spiller kamper. Luis fortjener skryt for hvordan han har jobbet med formen. Kampformen hans vil også bare bli bedre. Men dere kunne se at han og Sturridge og de andre spillerne samarbeidet veldig godt sammen.

I samme kamp fikk Liverpool-fansen også se laget i en heller uvanlig formasjon – med tre forsvarsspillere, fire på midtbanen, én i mellomrommet og to på topp.

 – Det er min jobb å kontrollere dynamikken og strukturen i laget. Vi så på et annet system her om kvelden som vil passe spillerne vi har tilgjengelig, og jeg tror vi viste på Old Trafford at vi kan fungere på den måten, sa nordiren.