- Daniel er en målscorer

Daniel Sturridge kom inn for Lucas Leiva etter 45 minutter på Old Trafford. Et bytte som nær hadde gitt poeng til Liverpool.

- Dette er en gutt som kan bli en toppspiss i dette landet. Han kommer til å score mange mål for Liverpool. Vi har i løpet av en halv kamp i dag og 55 minutter forrige helg fått sett at dette er en målscorer. Alt han trengte var en mulighet til å få vise seg frem, uttalte Brendan Rodgers på sin pressekonferanse etter 2-1 tapet på Old Trafford i dag.

- Han gjorde ett mål, og var uheldig et par ganger når han prøvde å stokke beina inne i feltet. Han fikk ikke helt sendt i vei det skuddet han ønsket. Han vil vise seg å bli en strålende signering for oss.

Liverpool-manageren benekter imidlertid at han var fristet til å starte dagens kamp med Sturridge på banen.

- Egentlig ikke. Jeg har vudert ham på trening. Han er på vei tilbake etter skade, og noen ganger kan du haste en spiller tilbake for raskt og bryte dem ned. Jeg ønsker ikke å gjøre det med Daniel.

- Han er utvilsomt i ferd med å finne tilbake til formen. Men han hadde ikke spilt eller trent på en stund før han kom til oss, så vi må gradvis venne ham til dette. En god uke til med trening, så vil han trolig være tilbake der han var før skaden.

Fabio Borini var også tilbake etter sitt langvarige skadeavbrekk, og fikk spille den siste halvtimen mot Manchester United. Dette var italienerens første kamp på tre måneder etter et beinbrudd i foten.

- Dette var første gang denne sesongen vi har hatt alle våre målscorere på banen samtidig. Borini spilte bra da han kom inn, med gode bevegelser. Det gir oss håp.

- Det fine med disse tre spillerne er at de alle er fleksible. Fabio kan spille både i midten og ute på kanten. Vi har sett Suarez spille sentralt hele sesongen, men han har også spilt ute på kanten i løpet av karrieren, og det samme gjelder Daniel.

- Det handler om å ha gode spillere på banen som kan passe inn i modellen og strukturen vi legger opp til. Du skal ikke se formasjonen så tydelig når vi har ballen. Den skal bli tydeligere når vi ikke har den.

Reporterne ville vite om Rodgers syntes at Vidic sin scoring burde ha vært annullert, etter at TV-repriser viste at midtstopperen kan ha vært i offside-posisjon da han ble truffet av Patrice Evras heading slik at ballen gikk i mål.

- For å være ærlig så er jeg mer skuffet over hvordan vi forsvarte oss på frisparket. Vi må gjøre dette bedre på bakre stolpe. Ballen ble spilt inn. Linjen vår var grei, men vi må forsvare oss bedre på slike situasjoner.

Liverpool har ikke slått noen lag som befinner seg blant topp seks på tabellen for øyeblikket. Rodgers mener at seire mot topplagene er neste trinn på stigen for sitt mannskap.

- Vi har vært nær i flere kamper mot lagene i toppen, men det er neste steg for oss. Seire i disse kampene kan gi ferden en helt annen retning. Jeg fortalte spillerne etter kampen at Manchester United er en fotballklubb som har dominert i mange år. Folk snakker fortsatt om deres kamp mot Nottingham Forest her som et veiskille, da de vant den kampen og FA-cupen.

- Selv har vi store forhåpninger når det gjelder fremtiden. Måten vi jobber på vil føre til at det skjer. Det blir en lang ferd for oss. Det handler om å tette hullene i troppen, begynne å vinne mot våre rivaler, og få selvtillit som følge av dette.