- Daniel kan bli toppscorer i Premier League

Jose Enrique tror at Daniel Sturridge kan bli toppscorer i Premier League denne sesongen.

- Manageren sa i forrige uke at Danny kan bli en av toppscorerne i denne ligaen, og jeg er enig. Jo lenger han beholder denne formen, jo bedre er det for oss, sier Enrique til Liverpool Echo.

- Han er en toppspiller, og jeg tror han kan kjempe om å å bli toppscorer i ligaen denne sesongen. Dersom han er heldig og unngår skader, og kan fortsette i denne formen vil han være helt i teten i kampen om toppscorertittelen, fortsetter spanjolen.

- Han har alt du ønsker av en spiss. Han er rask, han er sterk og han kan bruke begge beina.

- Vi spilte bra i første omgang mot Aston Villa, men i andre omgang måtte vi legge oss dypere. De la press på oss. Det er normalt at hjemmelaget gjør det. Det er alltid vanskelig å komme til Villa Park.

- Villa måtte ta sjanser og gå fremover for å få med seg poeng fra kampen. Jeg syntes vi spilte veldig bra defensivt. Det er viktig å holde nullen, ikke bare for forsvarerne, men for hele laget. Når man holder nullen på bortebane spiller man på seg selvtillit.

- Med de angriperne vi har vet vi at vi alltid vil produsere sjanser og score mål. Holder vi nullen, vil vi ta masse poeng. Det viktigste er at vi har seks poeng etter to kamper, og vi ønsker å fortsette slik. Forhåpentligvis går vi videre i ligacupen, og deretter tar vi tre nye poeng mot Manchester United.

- Vi viste i fjor at vi kan kjempe mot alle lag, slik vi gjorde mot United. Vi er enda sterkere på hjemmebane.

- Men før det møter vi Notts County, og vi må fokusere på den kampen. Dersom vi fortsetter å vinne vil vi bygge opp selvtilliten vår.

Aly Cissokho fikk sin debut mot Aston Villa, og Enrique hilser konkurransen fra franskmannen velkommen.

- Jeg hilser konkurransen velkommen. Det er ikke min oppgave å kjøpe spillere. Jeg forstår at Liverpool har kjøpt en ny venstreback, for det var bare jeg her forrige sesong. Noen ganger måtte Glen Johnson spille venstreback. Vi trenger to spillere i hver posisjon, og jeg liker å ha konkurranse om plassen.

- Dersom det er noen annen som kjemper for å ta plassen din, kan det få mer ut av deg, for du vet at dersom du ikke spiller bra vil du miste plassen din. Forhåpentligvis hjelper deg meg, slik at jeg kan spille på det nivået jeg gjorde i de første seks månedene etter at jeg kom til Liverpool.