- De har skiftet ut en del spillere

Lucas Leiva er forberedt på å møte et Everton-lag med flere nye spillere og en annen spillestil en tidligere.

- De har skiftet ut en del spillere i startoppstillingen. Vi vil nok se en litt annen type spillere enn vi har vært vant til å spille mot i disse oppgjørene, slår Lucas fast til Liverpoolfc.com foran dagens lokaloppgjør på Goodison Park.

- Det blir vanskelig. Everton er alltid et tøft lag å møte. Lokaloppgjørene er alltid hardere enn andre kamper.

- Everton har startet sesongen veldig bra. Dette blir en interessant kamp for oss. Vi håper bare vi kan vinne kampen, for da vil vi fortsatt henge med i toppen av tabellen.

- Vi har en rekke spillere som har mye erfaring fra denne type kamper. Vi går til kampen med den samme innstillingen som vi gjør hver eneste uke. Vi vet hvor mye denne kampen betyr for klubben og fansen. Det er alltid ekstra motiverende, for vi ønsker alltid å vinne lokaloppgjøret, og vi håper vi klarer det i dag.

Lucas slår fast at en repetisjon av hans derby-debut ikke hadde vært å forakte.

- Den kampen er et godt minne for meg, og jeg håper vi kan gjøre det samme, sier 26-åringen om 2-1 seieren i 2007.

- Jeg var veldig glad jeg fikk spille den gangen. Det var min ligadebut. Jeg hadde innvirkning på kamputfallet, selv om jeg kun spilte i 15-20 minutter.

- Det er en kamp jeg alltid vil huske, og da spesielt de to målene som Dirk Kuyt ordnet seieren med.

- Dagens derby blir spesielt, som vanlig. Vi har hatt nok tid til å ta oss inn igjen etter landskampene og reisingen. Jeg ser frem til en ny stor kamp, og håper vi kan holde den gode resultatrekken gående etter en god kamp og seier mot Fulham i forrige serierunde.

- Vi må stå på og fortsette å plukke poeng, for du vet at kamper som denne kan utgjøre en forskjell ved sesongslutt.