- Den viktigste kampen i mitt liv

Andre Wisdom kommer antagelig til å starte søndagens kamp mot Manchester United på Old Trafford. Høyrebacken beskriver kampen som den viktigste han har spilt i noensinne.

Liverpool Daily Post tror at Wisdom kommer til å starte som høyreback mot Manchester United, med Glen Johnson på motsatt side i Jose Enriques skadefravær. Det vil i så fall bli Wisdoms første smak av rivaliseringen mellom de to nordvest-klubbene.

- Det vil bety mye for meg om manageren tar meg ut på laget. Dette er en enorm kamp, men du må bare forberede deg på samme måte som til alle kamper, sier Wisdom til Daily Post.

- Jeg er ingen nervøs type. Jeg tar ting på sparket, forsøker å holde konsentrasjonen og stå på videre. Du kan ikke la presset affisere deg.

- Manchester United har noen gode spillere, men det har vi også, og vår form har vært god. Vi reiser til Old Trafford med den riktige innstillingen, og vil gi alt.

- Vi har et sterkt lag, og selvtilliten er høy. Vi vet hvor mye denne kampen betyr for supporterne. Støtten de gir oss er utrolig, og forhåpentligvis kan vi belønne dem med et godt resultat.

Manchester United er suveren ligaleder, med sju poeng ned til argeste utfordrer, og har gjort hele 25 mål på de siste ni kampene. Wisdom er opptatt av at gjestene må holde Robin van Persie i sjakk. Hollenderen er Premier Leagues toppscorer med 16 mål. Ett mer enn Luis Suarez.

- Van Persie er en stor spiller, som vi må være parat til å håndtere. Manchester United gir aldri opp. De har scoret en rekke sene mål, og har mange veldig gode angrepsspillere. Men vi må konsentrere oss om eget lag, og de store spillerne som vi har. Luis har gjort mange mål, og vil være fokusert på eget spill.

Det er Jose Enriques skade som gjør at Wisdom er tilbake på laget etter seks uker ute av førstelaget.

- Jeg ventet i grunnen bare på en ny mulighet. Forhåpentligvis blir Jose bra av skaden så raskt som mulig. Det er stor konkurranse om backplassene. Jeg vil fortsette å jobbe hardt, og gjennom treningene forsøke å bevise for manageren at jeg holder mål.