- Dere ønsker ikke å vite hva som ble sagt

Liverpools garderobe etter det pinlige FA-cuptapet mot Oldham var ikke et hyggelig sted å være. Ifølge Downing skjelte Gerrard og Carragher ut lagkameratene reelt etter kampslutt.

Jamie Carragher satt på benken i hele oppgjøret på Boundary Park, mens Steven Gerrard ble byttet inn i det 55. minutt. Etter kampen var ikke den rutinerte duoen nådige mot sine lagkamerater.

- Dere vil ikke ønske å vite hva han og Steven Gerrard sa til oss i garderoben etter Oldham-tapet, sier Stewart Downing til Daily Telegraph.

- Disse karene er stille på sin måte, men når noe trengs å bli sagt, vil de si det. De har vært her lenge og vet hva som kreves.

Og Stewart Downing er helt klar på at en personlighet som Carragher kommer til å bli savnet når 35-åringen legger opp etter sesongen.

- Carra er i grunn som en manager når han sitter på sidelinjen. Han kommer med kommentarer hele tiden.

- Jeg spilte venstreback ved siden av ham i noen kamper, og du tenker for deg selv: «Hjelp, stopper han aldri?» Noen spillere kan roe seg ned, men ikke Carra. Han vil være på hele tiden. Det finnes ikke mange spillere som ham i garderoben nå for tiden. Det kommer til å bli mye roligere.