- Det beste laget vant

Steve Clarke var skuffet over sitt eget lag på Anfield, men innrømmet etter 4-1 mot hans WBA at de røde og ikke minst angriperne Suarez og Sturridge hadde vært for gode for dem.

- Det beste laget vant og min umiddelbare bekymring er over å se DVD’en fra kampen og prøve å finne ut hvorfor vi startet kampen med et så lavt tempo forklarte Clarke til hjemmesiden til WBA. - Innen vi var kommet inn i kampen stod det 2-0.

- Mot et formlag som Liverpool, samt det angrepsparet de har nå, da ville det alltid bli en vanskelig oppgave. Kanskje hvis Nico hadde fått en bedre touch rett før pause, eller vi hadde fått en straffe som spillerne mente vi skulle ha og det hadde blitt 2-1, da kunne det ha vært en annen historie.

- Den tredje scoringen var avgjørende og Liverpool fikk den fra en dødball, noe som var skuffende.

- Vi ga imidlertid ikke opp, straffesparket fikk oss inn i kampen igjen på 3-1 og vi hadde et par sjanser etter det. Avslutningen til Sturridge var imidlertid toppen av kransekaka for Liverpool og det drepte kampen.

- Liverpool ligger nå på andreplass og har startet sesongen meget bra. Det første målet kom imidlertid ut av ingenting og var en billig scoring å slippe inn. Det andre var en helt utrolig heading fra kanten av straffefeltet og jeg tror ikke det var mulig for Luis å plassere den noe bedre. Den fjerde scoringen var også storslagen.

- Noen dager må du bare ta av deg hatten og innrømme at du har møtt et bedre lag. De to på topp ga oss utvilsomt mange problemer.