- Det blir fantastisk

Tre kamper med utsolgte tribuner venter på Liverpool i tre forskjellige land, og Ian Ayre spår at det blir en strålende og hard sommer for de røde.

– Jeg har bodd der borte, og jeg vet at det er et fantastisk sted. Men et par ting var viktige i år: to av stedene vi skal til nå, har vi aldri vært tidligere, sier Ayre, Liverpools administrerende direktør.

– Vi har aldri vært i Indonesia eller Australia, noe som er fantastisk fordi en blir alltid satt på prøve, hvert år, med «pre-season»-turer.

Se troppen som reiser her!

– Supportere vil ha oss overalt, og vi prøver alltid å variere på det. Jeg er sikker på at fansen i Indonesia vil være fenomenal. Det kryr av Liverpool-supportere der, akkurat som da vi var i Malaysia og Thailand tidligere.

– For fansen i Australia føles det nok som om de har måttet ventet en evighet på at vi skal komme, så MCG (Melbourne Cricket Ground) ble utsolgt i løpet av bare noen dager, skryter Ayre.

– Når man reiser såpass langt vekk, og du blir mottatt av 100 000 tilskuere som skal se Liverpool, sier det noe om hvor stor denne klubben er, og hvor stor støtte vi har.

– Alle gleder seg til det – særlig spillerne. Noen av dem har vært i Australia med landslag tidligere, og de sier at de ser frem til det.

Les også: Ser frem til turen

– Dette er en viktig periode for spillerne. De har hatt et par uker på Melwood og kampen på lørdag, men det letter ikke mye på den harde jobben som venter for å gjøre spillerne «match fit» i tide til sesongstarten.

– Så i tillegg til reisinga, supporterne og det kommersielle, står seriøs trening på programmet, så vi valgte steder hvor det er gode fasiliteter.