- Det er spillernes fortjeneste

Brendan Rodgers takker sine spillere og sin stab for at han ble valgt til månedens manager. Det eneste som Daniel Sturridge behøvde, var å få en skikkelig sjanse.

- Først og fremst er jeg veldig stolt og beæret, men dette dreier som om en samlet innsats. Det dreier seg veldig mye om at det er spillerne og staben rundt om i hele klubben som har gjort at jeg kunne bli det, svarte Rodgers på dagens pressekonferanse om det at han er blitt månedens manager.

- Det vi nå må sørge for er at dette ikke blir noen sovepute. Vi har fått en god start og i perioder spilt god fotball, hvor vi samtidig har vist lidenskap og motstandskraft, men vi kan bli enda bedre.

- Jeg har følt hele tiden at den han behøvde var en skikkelig sjanse, fortsatte Brendan Rodgers om Daniel Sturridge, som er blitt kåret til månedens spiller. Etter tidligere opphold i storklubber som Manchester City og Chelsea, hvor han slet med å få nok spilletid, har 24-åringen nå scoret 16 mål på 20 kamper for Liverpool.

- Han er en naturlig målscorer, han har alt som skal til for å bli en angriper av ypperste klasse, insisterer Liverpools manager om Sturridge. – Det må også gis kreditt til ham for at han har arbeidet hardt og greid å prestere her.

- Jeg er ikke overrasket over at Daniel har lykkes slik han har gjort, men det er likevel alltid hyggelig å se at en spiller får det til på den måten.