- Det kunne gått begge veier

Axel Witsel (bildet), Nicolas Lombaerts og Luis Neto var enige om at de fikk en tøff kamp for Zenit på trykkokeren Anfield mot Liverpool.

- Det var vilt, vi hadde mye trykk mot oss fra fansen, forteller Witsel til uefa.com. – Fansen ga styrke til Liverpool – det var ikke lett. Etter at de scoret sitt tredje kunne det gått begge veier, men vi var sterke og er glade for å ha kommet oss videre.

- Det var en tøff kamp, noe vi forventet, kommenterte forsvareren Nicolas Lombaerts. – Vi visste det ville bli vanskelig fra start av og at de kom til å legge oss under press. Vi ventet på at de skulle gjøre en feil og det var hva de gjorde, noe som ble avgjørende til slutt. Vi presset Carragher godt, han gjorde en feil og Hulk scoret alene med keeper. Noen spillere ville ha nølt i en slik situasjon, men han beholdt roen og avsluttet bra. Vi kunne ikke ha sagt noe på at Liverpool hadde gått videre. I hjemmekampen kunne vi har scoret flere to mål, men de kunne også ha scoret. Det var helt jevnt.

- Jeg synes vi var gode de første 15 minuttene, men så scoret Suarez og de fikk enda et mål før pause. Det ga Liverpool styrke og vi ble litt nervøse, reflekterer Luis Neto. – Dette var et viktig skritt for oss, det var en vanskelig trekning mot et lag som er veldig sterke hjemme og som har fansen bak seg. Vi kom under press og Liverpool trykket oss tilbake, men etter at Suarez scoret deres tredje hadde vi mer av ballen.