- Det var derfor vi hentet Mignolet

Brendan Rodgers henviser til Simon Mignolets gode spill mot Stoke, og tror belgieren vil bli en toppkeeper for Liverpool. Kolo Toure synes strafferedningen er et bevis på keeperens gode ferdigheter.

Simon Mignolet reddet alle poengene for Liverpool i sluttminuttene med en dobbelredning på Jonathan Walters' straffespark.
- Det var et øyeblikk av déjà-vu fra i fjor, første halvdel av sesongen. Kampen kunne vippet begge veier på 1-0, uttaler Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com.

- Etter å ha dominert ga vi bort et unødvendig frispark som endte opp i straffefeltet. Uheldigvis handset Daniel uten intensjon.

- Men det er grunnen til at vi hentet inn Simon Mignolet. Jeg tror han kommer til å bevise at han er en skikkelig toppkeeper her. Han foretok en dobbelredning på det tidspunktet. Han kom seg opp. Han var ikke fornøyd med bare å ha foretatt den første redningen, han foretok en flott andre redning.

- Han hadde også enda en redning i første omgang som var fremragende, igjen fra Jonathan Walters. Han måtte strekke seg, ellers ville den ha gått inn i hjørnet. Han er en vidunderlig spiller og en som er skikkelig sulten på å gjøre det bra.

Kolo Toure synes strafferedningen er et bevis på keeperens gode ferdigheter.
- Det var en utrolig dobbelredning, sier Kolo Toure til Liverpool Echo.

- Det er normalt for Simon å være nervøs tidlig. Som keeper er du ikke ofte i berøring av ballen. Du trenger dem ikke så ofte i kampene. Når du gjør det, så er de beste der og venter. Simon er en fantastisk keeper.