- Dette blir ikke enkelt

Sist Norwich gjestet Anfield, i oktober 2011, delte lagene poengene. Brendan Rodgers forventer ingen enkel kamp på lørdag heller.

Craig Bellamy ga Liverpool-ledelsen, men Grant Holt utlignet og sørget for poengdeling sist Norwich gjestet Anfield. Brendan Rodgers tror at Chris Hughtons mannskap vil være like vanskelige å hanskes med også denne gangen.

- Dette blir en skikkelig vanskelig kamp for oss. Norwich kom til Anfield i fjor og spilte veldig bra. Denne sesongen kom de i siget etter at vi vant på Carrow Road, hvor vi spilte veldig bra, uttalte Rodgers på sin pressekonferanse i dag.

- Vi fikk med oss et veldig godt resultat fra Norwich, og leverte svært godt spill i den kampen. Men vi må ikke glemme at vi kunne ha gjort det enda bedre. Vi slapp inn to veldig lettkjøpte mål. Offensivt var det en veldig god kamp fra vår side, men vi gjorde feil defensivt. Det er noe vi må rette på for fremtiden, for vi evner å skape mange sjanser. Det blir viktig å beholde konsentrasjonen.

- Chris Hughton og hans stab har gjort en strålende jobb med å gjøre Norwich vanskeligere å slå. De gikk 10 kamper på rad uten å tape, noe som var en stor prestasjon med tanke på den dårlige starten de hadde på sesongen. De har noen strålende spillere, og de vil satse på å gjenta bedriften fra i fjor.

- I Grant Holt har de en fighter på topp. Han er en kvalitetsspiller. Anthony Pilkington ute på siden er også en trussel. Robert Snodgrass er en veldig god tekniker, Wes Hoolahan er selvsagt en trussel bak der igjen. Men vi er på hjemmebane, og selvtilliten er høy i vår spillergruppe.

Før 2-1 tapet på Old Trafford hadde Liverpool vunnet sju av sine siste ni kamper. På sine to siste hjemmekamper har de røde gjort sju mål, og holdt nullen både mot Fulham og Sunderland.

- Det blir tøft mot Norwich, men vi er på hjemmebane og akter å fortsette vår gode hjemmeform. Vi har spilt noen fantastiske kamper denne sesongen, men stabiliteten har vært vår akilleshæl.

- Jeg tror at spillergruppen vår kan spille like godt som noe annet lag i ligaen. Men vi må bli mer stabile i prestasjonene, og være i stand til å vinne når vi ikke spiller bra. Denne sesongen har vi normalt sett spilt bra og vunnet kamper, og vi har også spilt bra og ikke fått poeng.

- Av og til må vi være i stand til å vinne selv om vi ikke spiller bra. Det er noe som kommer som følge av at man jobber sammen og bygger relasjoner på treningsfeltet. Vi ønsker å forbedre oss i hver eneste kamp, og så får vi se hvor vi ender på tabellen. Jeg tror andre halvdel av sesongen vil bli bedre enn den første.