- Drømmer om Champions League

Vi gjengir et utvidet intervju som Luis Suarez gjorde med Liverpools hjemmeside etter at det ble klart at han hadde skrevet under en ny kontrakt med klubben.

Gratulerer med å ha signert ny kontrakt med Liverpool Football Club?
- Takk for det. Det er hyggelig når du utvider din kontrakt, siden du utvider den fordi du ønsker å være her i fremtiden. Jeg signerte ikke bare for ytterligere to og et halvt år, men skrev under for en lang periode som jeg kan være her og det gjør jeg så glad.

Var det viktig for deg å skrive under en ny kontrakt?
- Du prøver å gjøre det som er best for din fremtid. Jeg snakket mye med min familie, siden familien er veldig viktig for meg, og de trives her. Vi snakket med klubben de siste ukene og alt er bra. Det var ikke noe problem for meg, klubben hadde ikke noe problem med det, slik at alt endte godt.

I januar vil det ha vært tre år siden du kom hit, hvordan har du opplevd byen Liverpool?
- Jeg liker byen, og jeg liker supporterne. De hjelper meg og jeg prøver å gjøre mitt beste ute på banen for dem. Det var en vanskelig sommer for meg, men de hjalp meg med å komme tilbake.

Hva er meldingen til supporterne i dag?
- Jeg vil gi dem et stort takk. Når jeg løper ut på banen får jeg fantastisk motivasjon. Da jeg var gutt så jeg Liverpools fans på fjernsyn og jeg elsket å se The Kop og alle supporterne, og jeg synes de var best i verden.

Hvilken innflytelse har Brendan Rodgers hatt på din avgjørelse?
- Det var veldig viktig. Når du har tillit til manageren, da kan du prøve ditt beste. Jeg tror at når laget er samlet er du også fornøyd. Jeg trives veldig godt i garderoben, jeg har ikke noen problemer med noen. Vi har en fantastisk garderobe med hyggelige og artige folk, og det er viktig.

Du har vært i fantastisk form denne sesongen, hvor langt kan du komme?
- Jeg er en spiss og jeg gjør mitt beste hele tiden. Mitt arbeid er å hjelpe laget og min jobb er å score mål. Når en angriper er i form, da prøver du skudd fra 25 eller 30 meter! Jeg synes jeg har flaks om dagen og prøver å hjelpe laget. Vi spiller godt for øyeblikket og vi har en meget god sjanse til suksess denne sesongen.

Hvordan kan du bli enda bedre?
- Jeg bare prøver å være den samme, og vil fortsette å trene hardt slik jeg alltid har gjort.

Hva håper du å oppnå under resten av din karriere?
- Min første drøm er å spille Champions League med Liverpool. Det er mitt håp og min drøm. Jeg synes vi har noen veldig gode spillere og vi kan være med å kjempe i toppen av tabellen.