- En av de beste i Europa

Steven Gerrard mener at Jamie Carragher var en av de beste forsvarsspillerne i Europa mens han var på toppen av sin karriere.

35 år gamle Carragher spilte sin 737. og siste kamp for Liverpool på søndag. Det var et følelsesladet øyeblikk for Gerrard når han så kameraten gå i garderoben etter sin aller siste kamp for de røde.

- Jeg mener at fra 2004 og de 3-4 påfølgende årene var Jamie en av de beste forsvarsspillerne i Europa. Det er sikkert, sier Gerrard til LFC TV.

- Du kan ramse opp navnene på de beste – spillere som Terry, Ferdinand, Nesta og Cannavaro – og Jamie tåler sammenligning med alle de navnene. Som spiller var det en fornøyelse å ha Jamie bak seg på banen.

- Jamie hadde noe som ikke så mange fotballspillere har. Han var beredt til å presse kroppen sin helt til det ytterste, og ville gjøre alt som sto i hans makt for å vinne en fotballkamp. Det er ikke så mange fotballspillere som klarer dette. Du kan dele fotballspillerne i ulike grupper. Du har de som er gode teknisk og ferdighetsmessig, og slike ting. Men for meg handler det om hva Jamie har som ikke andre spillere har, og det er en enorm lidenskap og vinnervilje. Han er også en god fotballspiller. Han slår gode pasninger, han kan forsvare seg og han har mange av de egenskapene som skal til for å lykkes i dette spillet. Men for meg er det vinnerviljen som har gjort ham så enestående som spiller.