- En av mine verste dager her

Alan Pardew er hevnlysten foran morgendagens kamp, og beskriver 6-0 tapet i april som en av sine verste dager som Newcastle-sjef. Høy tenning i leiren.

Flere Newcastle-spillere har allerede uttalt seg om å rette opp igjen inntrykket etter stortapet for Liverpool på St. James' Park på tampen av forrige sesong. Den dag åpnet Coutinho opp forsvaret til vertene gang på gang. Alan Pardew trenger ikke bekymre seg for brasilianeren denne gang, men forventer full tenning fra eget lag.

- Det var helt klart en av mine verste dager som Newcastle-sjef, men det har skjedd for større og bedre managere enn meg, som Sir Alex Ferguson og Arsene Wenger. De har alle hatt slike dager. Dersom det ikke er en ekstra tenning i spillerne våre denne helgen, så er det noe galt, sier Pardew til SkySports.

 

- Det vil være en del spillere som spilte den dagen, og jeg vil bli skuffet dersom de ikke svarer. Det er det du ønsker å se, sier Newcastle-manageren.

 

En annen spiller som har pratet ut om den kampen er Yoan Gouffran.

 

- Det som skjedde forrige sesong var en dårlig dag for alle spillerne. Denne gang vil vi vise Liverpool vår sanne kvalitet, og ikke bare det, men vinne kampen. Vi vet hvor stor denne kampen er for supporterne, og vi er klare til å spille. I morgen vil vi endre det resultatet for supporterne. Det var en dårlig dag sist sesong, men nå vil det bli annerledes, sier den tidligere Bordeaux-spilleren til ChronicleLive.