- En drømmedebut

Keeper Simon Mignolet fikk en drømmedebut da han reddet straffespark helt på tampen av kampen mot Stoke på Anfield.

Belgieren gikk lavt til høyre og dyttet bort Jonathan Walters sitt forsøk fra krittmerket, og reddet også returen fra Kenwyne Jones. Dermed ble han på mange måter matchvinneren på Anfield.

- Du drømmer om slike ting som dette, og når det faktisk skjer er du ganske godt fornøyd etterpå, uttaler Mignolet til Liverpoolfc.com.

- Du kan ikke forutse at det skal gå slik i debuten din. Men dette kan bare gjøre godt for selvtilliten min. Den neste kampen blir nå langt enklere enn dagens kamp for meg.

- Du må komme deg gjennom det første kvarteret i en slik debut. Jeg kom meg gjennom de første 15 minuttene takket være støtten fra fansen, mine lagkamerater og staben.

- Jeg kom meg gjennom dette kvarteret, og når jeg gjorde min første redning roet det nervene og gjorde kampen mye enklere for meg.

- Når ting skjer ute på gressmatta tenker du egentlig ikke på det. Når alt har roet seg vil jeg se tilbake og forhåpentligvis ta med meg mye positivt fra denne kampen.

- Nå må vi holde beina godt plantet på bakken og være fokuserte. Neste uke er det en ny tøff kamp, mot Aston Villa.

- Det viktigste var at vi tok de tre poengene i dag. Jeg syntes vi fortjente det med den kampen vi spilte og alle sjansene vi skapte. Dessverre klarte vi aldri å score mål nummer to. Det viktigste er likevel seieren, og at vi holdt nullen. Nå kan vi begynne å tenke på neste kamp.

Mignolet fikk tips om hvor straffesparket ville komme fra keepertrener John Achterberg før kampen.

- Jeg tror alle keepere i Premier League tar rede på slikt nå til dags. Vi analyserer slike ting, og trenerstaben skal ha honnør. De har fulgt godt med de par siste sesongene, og sørget for at de visste hva som ville skje.

- Når du gjør en slik redning helt på tampen av kampen vil selvsagt fansen støtte deg. Det var veldig hyggelig. Det kan bare gjøre godt for selvtilliten min foran de kommende kampene.

- Alle var glade, for vi ønsket å vinne kampen. Det var målet vårt. Nå har vi gjort det, og vi begynner å fokusere på neste kamp, hvor vi må sørge for å gjøre det igjen.