- En flott milepæl for meg

Etter å ha fått frustrasjonen over uavgjortresultatet mot Newcastle litt på avstand, og klarte Steven Gerrard å reflektere mer over sin ligascoring nummer 100 for Liverpool.

- Dette er en flott milepæl for meg, og en stor personlig prestasjon, uttalte Liverpool-kapteinen til Anfield-klubbens offisielle nettside.

- Det er tatt en stund, og alle har snakket om disse 100 ligamålene, så det er hyggelig å ha klart det. Jeg husker ennå det første målet – det var mot Sheffield Wednesday på hjemmebane. Jeg gikk forbi Des Walker, en av mine helter, og satte ballen i mål. Karrieren din er over så raskt, du må ta vare på hvert øyeblikk.

 - Men jeg ville utvilsomt byttet scoringen mot to ekstra poeng, det er sikkert, la han til.

- Poeng for laget og hvor vi ender i ligaen er det jeg prioriterer. Dersom jeg når personlige milepæler på veien er det flott.

- Jeg synes Newcastle startet kampen mye bedre og mer positivt enn vi gjorde, og fortjente antagelig å ta ledelsen. Utvisningen forandret kampen fullstendig. Vi tok kontroll fra da av, og hadde fortjent alle tre poengene. Men vi klarte ikke å score ett siste mål.


- Vi fikk et mentalt løft når de fikk en mann utvist. Vi gjorde alt vi kunne for å vinne kampen. Dessverre ble vi straffet på en dødball.

- Etter utvisningen spilte vi strålende. Vi spilte tidvis veldig bra fotball, men frustrerende for oss så var det ikke nok.

- Dersom noen hadde sagt til meg under preseason at vi ville være på toppen av tabellen etter dette antallet kamper, ville jeg selvsagt vært godt fornøyd. Men jeg er litt frustrert over at vi ikke tok alle poengene i dag, og kunne hatt en reell mulighet til å toppe tabellen etter serierunden.

- Dersom vi hadde vunnet i dag, ville det ha vært en perfekt uke. Denne uken har gått veldig bra sett fra et landslagsperspektiv, og det var fantastisk å score i dag. Men jeg er perfeksjonist, og er litt lei meg for at vi ikke tok alle poengene.