- En ny start for meg

Craig Roddan er ventet å forlate Liverpool i januar, og gå til Carlisle permanent. Scouseren sier at han behøver førstelagsfotball og at dette er en mulighet han har ventet på.

I likhet med Adam Morgan er det forventet at Craig Roddan forlater Liverpool FC når transfervinduet åpner ved innledningen til 2014. Inntil da er han på utlån til Carlisle.

- Craig er en løfterik spiller, sier Graham Kavanagh hos Carlisle. – Han har spilt mesteparten av sin fotball hos Liverpool og det sier seg selv at det er en fantastisk skolering for en fotballspiller.

- Jeg har visst i seks måneder at Carlisle var interessert så det var bare å vente på sjansen, forklarer Craig Roddan til hjemmesiden til hans nye klubb. – Jeg er veldig fornøyd over at jeg har fått sjansen til å komme hit og å få muligheten til å spille førstelagsfotball.

- Alt jeg ønsker er å spille. Når du blir eldre blir det frustrerende å spille reservelagsfotball hele tiden. Liverpool er en fantastisk klubb og har hjulpet meg mye, men jeg behøver å spille nå.

- Dette er en utfordring og en ny start for meg. Jeg liker å se på meg selv som en kreativ spiller, jeg liker å ha ballen og skape sjanser og forhåpentligvis kan jeg hjelpe laget til å score noen mål.

- Det er første gangen jeg er borte fra Liverpool så det har vært noen nerver, men guttene her har virkelig fått meg til å føle meg velkommen. Jeg ser virkelig fram til å komme i gang.

- Alex Inglethorpe og Rodolfo Borrell har vært gode for meg i Liverpool, de har begge gjort mye for meg i min tid der og Alex er en glimrende manager. Liverpool er et fantastisk sted å lære dette yrket da du får trene med spillere som har virkelig kvalitet. Dette er imidlertid neste skritt for meg og jeg ønsker å gjøre det så godt som jeg bare kan.