- En spillertype vi har savnet

Daniel Sturridge ser ut til å være en giftig spiller i straffefeltet, og Mike Marsh mener det er nettopp en slik spiller Liverpool har savnet. Det er også tegn til et godt samarbeid med Luis Suarez.

- Han har vært utmerket, sier Mike Marsh til Liverpoolfc.com om Daniel Sturridge.

- Han spilte bare en kort stund mot Mansfield og ble byttet ut i forrige uke. Han er ikke i sin beste form ennå, og derfor ønsket vi ikke å starte ham mot Manchester United.

- Han er en spillertype vi har trengt en stund, i og rundt straffefeltet. Han reagerte raskt og scoret mål på en retur fra keeper på Steven Gerrards skudd.

- Vi har hatt mange slike tilfeller denne sesongen, avslutninger som keeper har gitt retur på,  men motstanderen har klart å klarere fordi vi ikke har hatt den personen til å forutse situasjonen.  Det ser ut som vi har han nå, og han ser bra ut.

- Du blir tatt godt i mot i denne klubben, det er ikke vanskelig å finne seg til rette. Spillerne har gitt ham men god velkomst. Han føler seg komfortabel her. Det ser ut som han trives i omgivelsene.

- De spilte meget bra sammen, fortsetter Marsh om Suarez og Sturrdige.

- Vi har ikke hatt mye tid til å forberede oss til kamper fordi vi har hatt mange kamper nylig. Men de har fått gjort litt på trening hvor de har sett bra ut sammen. Straks de kom på banen sammen, så de ut til å ha god forståelse seg i mellom.

- Vi har bare hatt Luis som ren spiss etter at Fabio (Borini) brakk foten i fjor. Han er tilbake, hans rehabilitering har gått bra og han er skadefri nå. Vi har ekstra alternativ helt fremme. Vi skulle like å ha flere. Vi har ikke den største stallen i verden, og den er ganske ung. Hvis vi kunne forsterke, hadde det vært flott. Hvis ikke må vi kjempe videre med dem vi har og se hvor det bringer oss.

- Vi har en tropp på 22/23 spillere, så det er 12 spillere som ikke starter regelmessig.
Det er bare å stå på og påpeke viktigheten av å vedlikeholde formen og skarpheten fordi de må ta vare på muligheten dersom de får en.

- Jeg jobber i hovedsak med mange spillere som ikke starter regelmessig. Vi forsøker å holde deres innsats og entusiasme så høy som mulig.

Forrige helg tapte Liverpool 1-2 på Old Trafford.

- Det er vanskelig når du taper uansett kamp. Spillerne vil være nedbrutte etter å ha blitt slått av Manchester United.

- Men vi har gode folk som jobber i fotballklubben. De forsøker å få dem i humør, være entusiastiske og så positive som mulig. Spillerne har respondert bra.
Liverpool vant 5-2 mot Norwich tidligere i sesongen, og lagene møtes igjen på Anfield til helgen.

- De har hevet seg etter at vi møtte dem. Jeg synes vi var fantastiske den dagen. Vi burde ha vunnet kampen mer komfortabelt enn vi gjorde. Men det var likevel et fantastisk resultat.

- De har et godt lag med gode spillere. Vi forventer at det blir en vanskelig kamp.  Vi har den seneste tiden møtt lag på nedre del av tabellen, og vi har feilet en eller to ganger når vi kanskje ikke burde ha gjort det.