- En stor seier for oss

Steven Gerrard er glad for at Liverpool endelig beseiret et lag blant topp seks på tabellen. Laget må bygge videre på triumfen i kampen om en e-cupplass. De røde klatret forbi Everton på tabellen.

Brendan Rodgers’ mannskap ligger på 6. plass i Premier League, syv poeng bak fjerdeplasserte Chelsea. Tottenham sto før kampen med en ubeseiret rekke på 12 kamper i ligaen.

- Dette er en stor seier for oss. I våre opptredener mot topplagene denne sesongen synes jeg vi har vært uheldige som ikke har vunnet. Det har gått for lenge, så det er litt lettelse over at vi har bevist at vi kan beseire et av topplagene i ligaen, sier Steven Gerrard til Liverpool Echo.

- I nåværende form, sammen med oss selv, er Tottenham trolig det beste laget i ligaen. Når topplagene kommer på besøk, vet du at det vil bli perioder i kampen de kommer til å kontrollere.

- Honnør til Tottenham. De er et fantastisk lag, men vi holdt oss hele tiden inne i kampen. Selv på 1-2. Med spillere som Luis Suarez og Daniel Sturridge på laget vet du at noe kan skje som får deg tilbake i kampen.

- Da vi røk ut av Europa League, var budskapet fra manageren og staben at vi måtte forsøke å vinne så mange av våre gjenstående kamper som mulig og prøve å ende så høyt på tabellen som mulig.

- Formen vår er god, men vi har ikke råd til å bli revet med bare fordi vi har beseiret Tottenham. Vi må vise det vi viste i dag i alle våre gjenstående kamper. Vi ønsker å havne foran Everton og så høyt som vi kan i ligaen.

Steven Gerrard scoret Liverpools vinnermål fra straffemerket, og han løp bort til innbytterbenken og feiret med keepertrener John Achterberg.

- Jeg vil ikke ta all æren for de tre poengene i dag. Det er noen detaljer som kommer til i kampene nå for tiden. John Achterberg beskrev deres keeper for meg før kampen. Han går konsekvent til høyre, og jeg tror han har reddet fire av åtte ved å gå til høyre.

- Jeg skulle hele tiden sette den til hans venstre. Dersom jeg ikke hadde fått den infoen, ville jeg sannsynligvis ha satt den til hans høyre, så takk til John.