- En stor spiller og person

Brendan Rodgers hyller sin kaptein Steven Gerrard foran testimonialen mot Olympiakos i morgen. Forteller om en gentleman som alle respekterer.

 

Mye vil handle om Steven Gerrard denne helgen. 33-åringen får sin testimonial i morgen, og har valgt Olympiakos som motstander.

 

- Det kommer til å bli en stor begivenhet, for Steven først og fremst. Han har gitt livet sitt til fotballklubben, og det er en stor mulighet for supporterne til å takke ham. Jeg tror det blir en fin dag for å feire en stor spiller, ikke bare for Liverpool, men for fotballen, sier Brendan Rodgers til LFCTV.

 

- Det er vanskelig å beskrive Steven sitt bidrag for klubben med ett ord. I så mange år har han vært en så stor spiller, og forskjellen mellom gode spillere og store spillere er at de gjør spillerne rundt seg bedre. De store spillerne scorer også mål i store kamper, og spiller godt i store kamper. 

 

- Det som ikke blir nevnt så mye er hvilken gentleman han er. På touren vår i i Asia kan du se hvor mye tid han har for folk. Et utrolig talent, og det kan alle se. Jeg er veldig heldig som får se det hver eneste dag. For meg har han X-faktoren, både som spiller og person. Det er for mange ting til å bare nevne en. Han er han utrolig fyr, og en stor spiller.

 

I motsetning til hva veldig mange andre gjør, hvor de inviterer kompiser og de beste spillerne de har spilt sammen med til en ren oppvisningskamp, har Gerrard bestemt at det skal være seriøst, mot god motstand.

 

- Det blir også en ny mulighet for oss i våre sesongforberedelser, så det er en kamp vi alle ser frem til, sier Rodgers

 

 

- Da vi diskuterte testimonialen sa Steven at jeg skulle bestemme når vi spilte kampen, og han ønsket at det skulle bli en skikkelig oppkjøringskamp. Han har så mange venner i spillet som han respekterer, men han ville ikke at noe skulle komme i veien for spillernes oppkjøring, og det viser hvor fokusert mannen er på det han driver med.