- En stor uke for meg

Lucas er tilbake på landslaget, har blitt far igjen, og spilte en god kamp mot West Bromwich. Brasilianeren er derfor svært fornøyd med tingenes tilstand.

- Jeg tror dette var vår beste kamp så langt denne sesongen og spesielt i 75 minutter synes jeg vi spilte veldig bra, uttalte Lucas rett etter 4-1 mot West Bromwich. – Dessverre greide vi ikke å holde buret rent, men vi scoret fire mål og viste hvor farlige vi er på topp og det må være et bra resultat for oss.

- Jeg har lest mye om når jeg skal komme tilbake til mitt beste, men for å være ærlig synes jeg at jeg har hatt en god sesong så langt, svarte midtbaneankeret videre på om dette også var hans beste kamp på en stund.

- Vi har forandret på systemet og folk ser kanskje ikke min rolle så godt. Jeg er klar over at jeg har en posisjon hvor en ikke er like synlig som andre, men den er viktig for laget.

- Nå har jeg hatt noen dager og uker hvor jeg har spilt for Brasil for første gang på to år, blitt far igjen, og det må være en av mine beste perioder i mitt liv så langt. Nå bare håper jeg det kan fortsette med ytterligere fremgang for Liverpool og at jeg kan få spille i VM til sommeren.