- Endelig viser vi stabilitet

Daniel Agger synes Liverpool nå begynner å vise stabile takter, og standarden må opprettholdes i de ti gjenstående kampene. Kun én kamp i uken for resten av sesongen vil være til stor hjelp.

Liverpools 4-0-seier mot Wigan var deres tredje på rad i alle turneringer. De helrøde gikk opp til en 7.plass i Premier League. Brendan Rodgers’ mannskap har en hel uke å forberede seg til møte med tredjeplasserrte Tottenham, mens London-klubben skal ut i Europa League-kamp mot Inter på torsdag.

- Vi begynner endelig å vise noe stabilitet, og det er det vi trenger. Det er viktig at vi fortsetter å spille på denne måten og forsøker å komme så høyt på tabellen som mulig, uttaler Daniel Agger til Liverpool Echo.

- Når du spiller for en klubb som Liverpool, må du være på ditt beste hver uke. Hva er målsettingen for oss nå? Jeg tror vi alle har blitt enige om å ta én kamp av gangen. Vårt fokus er nå på Tottenham.

- Det å ha bare én kamp i uken for resten av sesongen bør hjelpe oss. Når du har færre kamper, er det lettere å hente seg inn mellom kampene, og det er viktig. Vi bør avslutte denne sesongen sterkt. Det er fortsatt mye å spille for.

Daniel Agger er fornøyd med hvordan Liverpool opptrådte både i forsvar og angrep mot Wigan. Luis Suarez nettet hattrick. Spissen står nå med 28 mål i alle turneringer denne sesongen, mens Pepe Reina vartet om med en rekke gode redninger.
- Det er vanskelig å sammenligne spisser, men Luis Suarez er helt klart der oppe med hvem det måtte være i verden. Han er i god form for tiden, og det er flott å se. Men Pepe var også verdensklasse mot Wigan, og han fortjener mye ros etter kampen.

- Vi vet at vi har en vi virkelig kan stole på der bak, både med føttene og hendene. Vi så det beste i ham i den kampen.