- Få er større enn Liverpool

Pepe Reina avviser ikke at han kan gå til en storklubb som Barcelona, men hevder at hans utgangspunkt pr i dag er å fortsette på Anfield. Kan få spilletid for Spania i kveld.

- Min situasjon er klar. Jeg har tre år igjen av min kontrakt med Liverpool, men i fotball kan du aldri være helt sikker, sier Pepe Reina til den spanske radiostasjonen Onda Cero.

30-åringen har vært førstekeeper for de røde de åtte siste sesongene, men har vært sterkt linket til sin tidligere klubb Barcelona i sommer. Samtidig er Simon Mignolet hos Sunderland koblet til Liverpool.

Følelsen er at Pepe reiser tilbake til Barca om han får sjansen, men bekrefter at det trolig også er det eneste alternativet utenom Liverpool.

- Jeg er veldig glad og tilfreds i Liverpool, hvor jeg føler meg verdsatt og respektert. Logisk, hvis det er en sjanse til å forbedre seg og gå til en større klubb ville det være en god mulighet, men det er få klubber som er større enn Liverpool.

Spania spiller i kveld mot slaktofferet Tahiti i Confederation Cup. Det er ventet at spanjolene vil gi noen av spillerne som ikke spiller så mye fra start sjansen, inkludert Pepe Reina. Kampstart er kl 21.00 og kampen sendes på TV2 Zebra.