- Fantastisk å jobbe med

Liverpools administrerende direktør roser egenskapene og personligheten til Brendan Rodgers, som har gitt et svært positivt inntrykk etter sitt første år i klubben.

– Brendan er en fantastisk person å jobbe med. Han er en humørspreder, en strålende person å bruke tid sammen med, og han er veldig personlig med spillerne, sier Ian Ayre, ifølge Liverpool Echo.

– Én av de tingene jeg ser han pleier å gjøre de gangene jeg er på Melwood, er at han fokuserer på hver enkelt person på trening. Etter treningen er ferdig, går han rundt og prater med alle sammen.

Nordiren ble presentert som ny Liverpool-manager i juni i fjor, og til tross for en skuffende sjuendeplass i Premier League forrige sesong, har Ayre god tro på at Rodgers kan bygge videre på den «fantastiske andre halvdelen» av forrige sesong.

– Jeg tror det tok ham mesteparten av forrige sesong å ta inn over seg størrelsen på Liverpool Football Club – og han selv sa noe om dette de siste par siste månedene.

– Jeg tror at det å komme fra Swansea som en ambisiøs, ung, suksessfull manager til Liverpool, var overveldende når det gjelder størrelse – definitivt ikke når det kommer til kvalitetene hans – og jeg tror han følte seg mer og mer vant til det utover sesongen.

– Han hadde en fantastisk andre halvdel av sesongen. Han slutter aldri å jobbe, han er alltid en telefon unna, han er samarbeidsvillig, og vi jobber bra sammen som et team her, så vi er veldig optimistiske for i år.

– Vi har gjort noen gode investeringer i dette overgangsvinduet, og vi satser på fortsette med det til slutten av august.