- Får god erfaring

England avslutter sin nedtur i U21-EM mot Israel tirsdag ettermiddag, men Andre Wisdom er positiv og fokuserer på hva han har lært fra mesterskapet.

England har tapt begge sine to kamper i turneringen. Italia gikk seirende ut av åpningskampen mot engelskmennene etter en flott frisparkscoring, mens Norge knuste Jordan Henderson og kompani 3–1 lørdag.

– Å tape to kamper og ryke ut, er en gedigen skuffelse, forteller Wisdom til The FA sine nettsider.

– Men vi har en sterk tropp og humøret er på topp. Forventningene vi har i landslagsdrakta, er fortsatt de samme.

Han spilte ikke mot Italia og fikk kun fem minutter på tampen mot Norge, og nå håper 20-åringen at han og lagkameratene i hvert fall kan avslutte med stil.

– Vi ser frem mot den neste kampen, mot Israel, og forhåpentligvis kan vi reise hjem med noe av æren i behold.

Tross to svake kamper, forteller unggutten at han er svært glad for den internasjonale erfaringen han har fått og får på landslagsoppdrag for England.

– Jeg snakker på vegne av meg selv og alle de andre spillerne når jeg sier at vi elsker å reise med England og få erfaring av å spille.

– Det er alltid flott å få spille for landet sitt, og vi går utpå banen i hver kamp for å forsøke å vinne. Vi ønsker inderlig å reise hjem med en seier, og det hadde vært bra for troppen om vi gjorde det, forklarer forsvarsspilleren.

Wisdom har tidligere hatt suksess på engelske ungdomslandslag. I 2010 var han med på å vinne U17-EM med flere av dagens lagkamerater fra England-troppen, da de slo Spania 2–1 i finalen i Liechtenstein.

Og han tror det han har lært denne sommeren bare vil bidra positivt for utviklingens hans fremover i tid, for han satser på å løfte flere troféer i England-drakta også senere.

Wisdom forklarer at det er fantastisk for ham å kunne se hvordan kvaliteten til andre landslag i hans aldersgruppe er, og innrømmer at han bruker anledningen til å se hva slags motstand som eventuelt venter England i tiden som kommer.

– Man må gjøre det meste med erfaringene man får, for det kan hende man ikke får sjansen igjen. Hver kamp og hver turnering du går inn i, lærer du noe fra, og jeg kommer definitivt til å ta med noe positivt fra dette.

– Vi klarer forhåpentligvis å utvikle oss som spillere. Jeg er heldig nok til å kunne spille neste gang det er U21-EM, så det ville vært gøy om jeg kunne blitt involvert igjen – og kanskje vinne et enda mesterskap, avslutter Wisdom.