- Figueroa rekker kampen

Maynor Figueroa ser ut til å bli klar for Wigan i morgen. Martinez har en friskere stall enn på lenge. Rykter om at offensiv duo vil være uaktuell for de røde.

Liverpool har slitt fælt borte mot Wigan, og har ikke vunnet der siden september 2007. Roberto Martinez sine menn klatret over streken etter en glimrende 3-0 seier mot Reading sist, og hjemmesupporterne på DW Stadium har blitt vant med at the Latics plukker mange poeng på våren, og nå ser det bedre ut på skadefronten.

Antolin Alcaraz og Emmerson Boyce gjorde comeback mot Reading sist. Kampen kommer trolig for tidlig for Ryo Miyaichi. Ben Watson brakk beinet da lagene møttes på Anfield, og ser ut til å bli klar raskere enn først ventet, men rekker ikke denne kampen. Pollitt, Ramis og Crusat er alle ute. 

Maynor Figueroa ble taklet stygt av Pavel Pogrebnyak forrige helg, men Roberto Martinez forventer at backen blir klar, etter at ankelen var veldig opphovnet tidligere i uka. Figueroa var forøvrig sterkt linket til Liverpool da Roy Hodgson var manager for de røde.

Ellers skal rykter på sosiale medier i kveld ha det til at Raheem Sterling og Daniel Sturridge begge vil være ute med skader og miste morgendagens kamp.