- Finnes ingen bedre

Daniel Sturridge og Luis Suarez scoret igjen målene, og ifølge Brendan Rodgers er det ingen angrepspar som er bedre enn disse for øyeblikket.

- Jeg synes de to foran var glimrende, det finnes ingen bedre, slo Rodgers fast etter hattrick av Luis og nok en fulltreffer fra Daniel i 4-1 seieren mot West Bromwich.

- Scoringene til Suarez var eksepsjonelle. Han virkelig utnyttet plassen som var foran deres midtstoppere. Ved den første scoringen viste han herlig oppfinnsomhet og kreativitet ved å slå tunnel på Olsson og så skyte veldig tidlig. Det andre målet var lagarbeid hvor vi brukte ballen godt, fikk slått et tidlig innlegg og hvor han styrte inn en fantastisk heading. Det tredje kom etter et utmerket frispark fra Steven.

- Han kunne hatt flere, han traff til og med tverrliggeren og hadde andre sjanser i og utenfor straffefeltet.

- Jeg tror det var hans første hattrick her på Anfield og du kunne se den innsatsen han la ned for laget. Han spilte en vidunderlig kamp.

- Målet til Daniel Sturridge er slike scoringer du pleide å se her for mange år siden, fra spillere av topp kvalitet. Fra Kenny Dalglish og slike spillere. Det var en utrolig scoring.