- Fint å ha Smith tilbake

U21-manager Alex Inglethorpe fryder seg over at Brad Smith er tilbake etter sin langtidsskade.

Smith markerte sitt comeback for Liverpools reservelag ved å score i 5-0 seieren over Tottenham denne uken. 19 åringen har brukt ni måneder på å kjempe seg tilbake etter en korsbåndskade.

- Tottenham-kampen vil ha gjort underverker for selvtilliten hans, og det er det viktigste for Brad for øyeblikket, slår Inglethorpe fast overfor Liverpool Echo.

- Til å begynne med så det ut som han manglet kamptrening, men det var et par situasjoner i kampen hvor han var veldig god. Den ene var en takling helt ute ved sidelinjen, noe som trolig var den første testen for kneet hans etter skaden. Hans selvtillit vokste, noe som resulterte i hans fantastiske scoring.

Smith gjorde Liverpools fjerde mål i kampen, når han skar inn fra høyre og skrudde et venstrebeinsskudd opp i langhjørnet. Etterpå sprang han bort til innbytterbenken og feiret målet sammen med fysioterapeut Andy Renshaw.

- Det er flere som har lagt ned mange timer for å få Brad tilbake på banen, og de har gjort en fantastisk jobb. Brad har fått utrolig mye støtte, men han har også gjort svært mye arbeid selv, opplyser Inglethorpe.

Smith ble byttet ut etter 65 minutters spill, og ble erstattet av den tyske ungdomslandslagsspilleren Samed Yeseil, som gjorde comeback etter en lignende skade som Smith.

- Samed og jeg har vært gjennom mye sammen. Scoringen betydde mye for meg. Når jeg kom innover i banen og fikk ballen på venstrefoten så jeg at keeper var langt ute, og skrudde ballen bort i hjørnet. Dette var bare min andre kamp, så jeg var ganske sliten mot slutten, men det var viktig å få noen minutter på banen. Jeg er veldig takknemlig for all hjelpen jeg har fått av staben, sier Smith selv.